RESTAURACE

 

ŠÉFKUCHAŘ MARTIN TAMELE 

Martin Tamele vlétl do kuchyně naší restaurace Sezóna jako uragán. Téměř nic nezůstalo na svém místě a se stejným nadšením a houževnatostí sestavil i nové menu. Otiskl do něj své mnohaleté zkušenosti, které sbíral například v Londýně kde strávil 6 let a rád na to vzpomíná. Drží se pravidla: ‚‚Co si můžeme vyrobit sami, to si také vyrobíme." Miluje experimentování a má velkou úctu k surovinám. Jeho denním chlebem je tak fermentování, nakládání, sušení, pečení a zkoušení nových postupů a chutí. Věříme, že si naše delikatesy, které vznikají pod vedením Martina zamilujete.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Image

 

REZERVACE

Image

 

O NÁS

Jídlo s nápadem. Servis s úsměvem.

Věříme, že skvělá kuchyně je postavena na čerstvosti, řemesle a chuti, která vás dostane už prvním soustem. Naše nabídka je promyšlená a pečlivá, s důrazem na kvalitu, kreativitu a moderní přístupy v gastronomii.

Náš šéfkuchař se nebojí výzev – experimentuje, ladí nové kombinace a má výjimečný cit pro chuť. Sledujeme gastronomické trendy, ale přitom si držíme vlastní rukopis. V kuchyni vše tvoříme od základu, fermentujeme, zkoušíme nové techniky a přístupy.

O váš zážitek se postará náš tým, který ví, jak nabídnout nejen skvělé jídlo, ale i příjemnou atmosféru.

NABÍDKA

Úterý 16.9.

Polévka

Hráškový krém 1,7,9
65,-

Předkrm

Carpaccio ze srny, lanýž mayo, smrkové výhonky, nakládané houby 3,7,10
195,-

Hlavní jídlo

Krevety v tempuře, hoisin omáčka, jasmínová rýže, koriandr 1,4,7,9,10,11,12
195,-
Steak z lososa, restovaná zelenina s kuskusem, bylinky, kombu olej, citronová omáčka 3,4,7,9,10,12
265,-
Kachní prso. celerové pyré, višňová omáčka, nakládaný rybíz 7,9,10,12
325,-
Švestkové knedlíky, tvaroh, mák, máslo 1,3,7
170,-

Dezerty

Naše dezerty ve vitríně 1,3,7
75,-
Naše zmrzlina dle denní nabídky, lesní ovoce, máta, crumble 3,7
55,-

Zvýhodněné menu

Hráškový krém, Krevety v tempuře, hoisin omáčka, jasmínová rýže, koriandr, Dezert
225,-

Naše stálá nabídka

KARIÉRA, PŘIDEJTE SE K NÁM


Pro šikovné kolegy se u nás místo vždycky najde.  Provozujeme hotel a úspěšný koncept restaurace a tak je u nás práce vždy dost.

Ať už jste profesionálové z gastro oboru nebo nadšení “hobíci” budeme moc rádi, když nám o sobě napíšete pár informací z vašeho profesního života. Protože si vážíme vašeho času je u nás samozřejmostí, že se vám ozvěme zpět. Vaši zprávou se bude zabývat náš pan ředitel Honza a FB manažerka Alice.

Těšíme se na váš vzkaz.

Image